Atelier Pauline
NewsHomepageAbout usBeeldgalerijeShop


News

De tijd vliegt ….

..... en weer een nieuw atelier!!

 

Het is een cliché, ik weet het, maar het is wel waar. Sinds mijn vorige bericht is er weer een hoop gebeurd. Op de eerste plaats werd de huur opgezegd van mijn atelier! Samen met mijn twee collega’s Lisette en Felicia moesten we eruit en wel per 1 augustus 2017! Wat nu?

Ander cliché: als de nood het hoogst is …… komt er een nieuwe mogelijkheid voor een atelier voorbij! En ook nog voor ons alle drie!

Nieuw atelier: Californiëdreef 21, Urecht. Ook nog eens pal naast mijn collega-kunstenaars Monique, Aly, Anneke, Hans en Erica.

En op 1 oktober 2017 hebben we gezamenlijk een open atelierdag georganiseerd, inclusief een expositie.

Veel belangstelling en ook vele interessante contacten.

 

Kan hier voorlopig weer lekker aan het werk!

 

Hartelijke groet,

Pauline


geplaatst 6 november 2017 
Even bijpraten…

Het afgelopen jaar, geheel 2016 en zelfs een deel van2015, heeft sterk in sfeer gestaan van ‘mantelzorg’ i.p.v. creërend kunstenaarschap. De zorg had betrekking op mijn partner André, die in deze periode ziekenhuis-in en ziekenhuis-uit ging met de nodige operaties en onderzoeken daarbij. In 2017vindt nog de verdere afhandeling plaats van al deze toestanden. Dat duurt naarverwachting nog wel het eerste kwartaal. Maar toch ga ik gaandeweg weer met dekunst aan de slag. Ben momenteel met de voorbereidingen van nieuw grafisch werkbezig. In deze periode heb ik wel één nieuw kunstwerk gemaakt: een schilderijvan maar liefst 1,5 x 6 meter! Titel: Impressie Dorpsstraat en heeft betrekkingop de Dorpsstraat in Schoonrewoerd. Tijdens een korte expositie in ‘DeLichtkring’ in Schoonrewoerd is dit daar geëxposeerd, waarna het op verzoek nogeen maand na afloop van deze expositie is blijven hangen.

Voor nu: het kriebelt weer om echt aan de slag te gaan!

Pauline

Geplaatst 29 jan’17
Nieuw Atelier en nieuw werk
In de afgelopen maanden heb ik een nieuwe werkruimte gevonden in Utrecht. Mijn atelier aan huis hou ik uiteraard gewoon aan. Daar doe ik de voorbereidingen en werk enkele ideeen uit. Het atelier in Utrecht is in de buurt van de Ikea en ik werk daar met enkele collega's. Wel elk in een eigen ruimte. In mijn ruimte kan ik ook wat groter werk maken, tot enkele meters groot is geen probleem. Bevalt wel prima!


Nieuw werk ben ik ook mee bezig, deels op verzoek. Zo leg ik momenteel de laatste hand aan een geabstraheerde versie van een nieuw bedrijfspand van enkele goede vrienden. Zie hieronder de foto van het pand en mijn schilderij. Het schilderij is net klaar, kan in de vernis en worden afgeleverd. Voor nieuw werk heb ik weer volop ideeen!

Groetjes,
Pauline


Foto van het bedrijfspand


Mijn weergave van het karakteristieke deel van het pand.

Geplaatst 15 dec'12

NewsHomepageAbout usBeeldgalerijeShop